Το σχολείο που θέλεις PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 22 Ιούνιος 2017 18:51

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!

Το ψηφίζουμε και το ανακαινίζουμε!!!

Το σχολείο μας ( 14 γυμνάσιο και Λύκειο) έχει επιλεχθεί από τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την Coca Cola 3E μαζί με άλλα 5 σχολεία της Θεσσαλονίκης (ανάμεσα από 22 σχολεία που αρχικά έθεσαν υποψηφιότητα) για να διαγωνισθούν ως προτεινόμενα σχολεία προς ολική ανακαίνιση. (είσοδος, τουαλέτες, προαύλιος χώρος, εξωτερικό γυμναστήριο, αίθουσα εκδηλώσεων, εξωτερικές βαφές και άλλα πολλά).

Εάν ΟΛΟΙ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ με την ψήφο μας και ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΠΡΩΤΟ στην ψηφοφορία, τότε οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα μέσα στο καλοκαίρι και η χορηγός θα μας παραδώσει ένα καινούργιο σχολείο τον Σεπτέμβριο!

**** ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ

1) Πάμε στο facebook .

2)Αναζητούμε την σελίδα της Coca-Cola 3E.
https://el-gr.facebook.com/CocaCola3E/app/984622421658545/?ref=page_internal

3)H Σελίδα αριστερά αναφέρει την υποσελίδα (κάντε κλικ)

5)ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ σε όλους τους φίλους και γνωστούς σας μέσω Facebook να κάνουν το ίδιο. Επίσης στους φίλους των φίλων, στους γείτονες, στους συγγενείς, στους συνεργάτες σας, στους πελάτες σας στα παιδιά σας??. ΟΛΟΙ !!!!! Ψήφο στο 14 !!!

*** ΠΡΟΣΟΧΗ! η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ θα παγματοποιηθεί για 2-3 εβδομάδες μόνο. Ενημερωθείτε από το side(www.tosxoleiopoutheleis.gr) και την σελίδα της Coca-Cola 3Ε στο FACEBOOK για την έναρξη της ψηφοφορίας αλλά και για να δείτε επίσης foto σχολείων που ανακαινίσθηκαν τα 4 προηγούμενα χρόνια .

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 22 Ιούνιος 2017 18:56