Επιτυχία των μαθητών μας στους μαθητικούς αγώνες Νεοελληνικής Γλώσσας PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 30 Μάρτιος 2017 14:43

afisaNG

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην «ομάδα γλώσσας» των μαθητών του 14ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης! Οι μαθητές μας Θεολόγου Αθηνά, Κελέσης Ιωάννης, Τσικούρης Τηλέμαχος, Βαβούρας Γεώργιος και Γκόγκης Κωνσταντίνος πέτυχαν την καλύτερη βαθμολογία στους Μαθητικούς Αγώνες Νεοελληνικής Γλώσσας Γυμνασίων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στις 29/3/2017 ( 2η φάση) στο 10ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς. Η επιτυχία τους είναι πολύ σημαντική, κι ας μην προκρίθηκαν στην 3η φάση του διαγωνισμού μετά το «debate» μεταξύ των δύο πρώτων σχολείων, που μας έφερε στη δεύτερη θέση. Και η πρώτη και η δεύτερη θέση σας αξίζουν. Για μας είστε οι πρώτοι! Συγχαρητήρια, παιδιά, για την ανταπόκρισή σας, τη θετική σας προσπάθεια και φυσικά το εξαιρετικό αποτέλεσμα! Σας ευχόμαστε να έχετε επιτυχία πάντα σε ό,τι όμορφο επιδιώκετε στη ζωή σας! Μας κάνατε περήφανους!

Ευχαριστούμε, επίσης, τον Σύλλογο Αποφοίτων Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ «Φιλόλογος», ο οποίος θεσμοθέτησε και διοργάνωσε με επιτυχία τους Αγώνες Γλώσσας, καθώς και τις συμβούλους Φιλολόγων της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Αν. Θεσσαλονίκης για τη σπουδαία δουλειά τους. Και του χρόνου!

Οι υπεύθυνες καθηγήτριες

Αθανασία Αναγνώστου

Γαβαλάκη Νίκη

Τενεκετζή Ιωάννα

Τσιαούση Νίκη

          Θερμά συγχαρητήρια στις υπεύθυνες καθηγήτριες και στα παιδιά που μας έκαναν όλους υπερήφανους με τη μεγάλη επιτυχία τους.

Η Διευθύντρια

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Δείτε τη συγχαρητήρια επιστολή της Σχολικής Συμβούλου κ. Μάρκου-Χασεκίδου εδώ.

Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων εδώ.

         

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 04 Απρίλιος 2017 11:16